Después de explicarnos lo que iba a preparar, ha empezado a limpiar el pescado
Arraina garbitu ondoren, gelako sukaldera!
¡Después a la cocina!
Asierrek prestatu duen lehen platera, legatza saltsan izan da. Olioan barazuria bota, dantzaten hastean irina pixka bat, ardo zuriaren txorrotada, arrain salda pixka bat, almejak bota, segidan legatza azala goruntz jarrita, bost minutu pasatzean buelta eman eta azkenean perrexila gainetik jarri. Aummmm!
El primer plato que ha preparado ha sido merluza en salsa
Prestatu duen bigarren platera, Bakailoaren entsalada epela izan da. Entsalada prestatzean, janaria platerean nola jartzen den garrantzia handia duela ikasi dugu!
Luego ensalada templada de bacalao. Nos ha explicado la importancia de emplatar
Begira zer nolako itxura zuen entsaladak!!!
¡Mirad qué ensalada!
Prestatu digun hirugarren platera kokotsak izan dira Asierrek kokotsak bi eratara prestatu ditu: albardatuta eta saltsan.
Luego nos ha prepradado kokotxas en salsa y rebozadas
Eta bukatzeko, rape onddo eta langostinoen saltsan!
Y para terminar, un rapé con salsa de langostinos y hongos
Pentsa nolako usaina utzi dugun ikastolan, idazkaritzakoak eta ondoko geletako irakasleak ere gelara etorri zaizkigula zertan ari ginen galdezka!
Imaginaros qué olor hemos dejado en la ikastola, que hasta de secretaría han venido preguntando qué estabamos haciendo
Beno, hortara bakarrik ez! Je, je...
Bueno, solo preguntar no, je, je...
Baina, platera guztiak txukun txukun jarri ditugunean, patiotik jaitsi eta hamaiketako mundiala egin dugu. Dena gustatu zaigu!
Cuando han preparado la mesa, hemos bajado del patio y nos hemos puesto las botas
MILA ESKER ASIER!
DENA GOXO-GOXUA ZEGOEN!
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina